24 Ağustos 2009 Pazartesi

pek yakında...


işte ne zamandır korku filmi izlemekten mahrumum.Bugünlerde bir film var eme onu izlesemmi izlemesemmi arasında kaldım o yüzden izleyeniniz varsa lütfen nasıl olduğunu sölesin. bir korku korku filmimin adı pek yakında aslında hepiniz başlığı görünce yakında vizyona gircek bir film zannettiniz ama değil.ben biraz araştırma yaptım ve onları yazdım.
Yönetmen:Sopon Sukdapisit
Oyuncular:Chantavit Dhanasevi, Worakarn Rojanawatchra
Chantavit Dhanasevi, Worakarn Rojanawatchra
Filmin Türü:korku gerilim
Orijinal Adı
Coming Soon
Yapım Yılı:2008
Yapım Ülkesi:Tayland
Orijinal Dili:Taylandca
Filmin Süresi:95 dakika


konusu:kesin bir konu bulamadım heryerde aynı yazı aynı yazı bende oyüzden size sitelerde gördüğüm yazının kopyasını geçireceğim.Bir korku filminde sizi en çok korkutan şey nedir? Bir hayaletin beklenmedik biçimde aniden kaybolması mı? Ana karakter, hemen arkasındaki hayaleti farketmediğinde mi? Film boyunca izlediğiniz kişinin aslında hayalet olduğunu öğrenmek mi? Peki ya bir gün yalnızbaşınıza evinize döndüğünüzde, izlediğiniz korku filminin sizi kovalamasına ne dersiniz? Yönetmen Sopon Sukdapisit anlatıyor: “Çocukların hayal gücü geniştir” lafına sonuna kadar inanıyorum. Ben de o gördüğü, duyduğu herşeyi alıp, onlarla ilgili hayal dünyası yaratan çocuklardan biriyim; özellikle de korku filmleri seyrederken. Yetişkin birisi film izlediğinde, film bittiği anda bir rahatlama gelir. Ama çocuklar için (benim için de) asıl korku dolu anlar o sırada başlar çünkü hayal gücüaçığa çıkar. Yetişkinler bunun saçma olduğunu ve görüklerinin “sadecebir film” olduğunu söyleyeceklerdir. Bense içimden “ya değilse” diye düşünürüm. “Coming Soon” filmi de benim bu çocukluk hayallerimden çıktı. Bunlar ya hayal değilse? Ya size de olursa?”

2 yorum:

  1. ben beğenmemiştim bu filmi :( korku sahneleri çok başarısızdı. hatta dayanamayıp sadece ilk 15 dk sını felan izlemiştim sanırım. ama zevklerimiz farklı olabilir tabi sende izle bakalım beğenicek misin :)

    YanıtlaSil
  2. hımm o zaman izlerken iki defa düşünüyim yönlendirdiğin için teşşekürler simyasercim

    YanıtlaSil

içinden geçeni anlat kalırsa yazık olur :))